Webdagene 2007 - To hele dager om brukervennlighet, markedsføring, nettskriving og mye mer - Soria Moria, 20.-21. september 2007

  • Lær hva som virker av Norges fremste eksperter
  • Unik praktisk vinkling basert på våre erfaringer
  • Bli inspirert og bygg nettverk med likesinnede

Last ned presentasjonen som PDF

Kommentarer

Gi tilbakemelding på presentasjonen

Hva er konvertering? Hvorfor og hvordan oppnå høy konvertering?

Dyreparken er norges nest største turistattraksjon og har de siste 3 årene opplevd en sterk økning i besøk. I dette foredraget forteller Hans Martin Sveindal og Karl Philip Lund om utfordringer, prioriteringer og hva som har gjort Dyreparken.com til en suksess. Følgende temaer vil bli berørt.

Hva er konvertering? Hva betyr konvertering for ikke-kommersielle nettsteder? Hva må til for å oppnå høy konverteringsrate over tid.

  • Hva skal vi måle og hvordan måler vi det?
  • Hvordan gjør de riktige grepene for å få effekt
  • Vær relevant og mål alle de viktige parametrene

Hans Martin Sveindal, Dyreparken

Hans Martin Sveindal, webredaktør i Dyreparken i Kristiansand. Han har utdanning som journalist og har tidligere jobbet for Aftenposten, Fædrelandsvennen og Lindesnes avis. Han har vært praksislærer i journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og har arbeidet med informasjon for bl.a. Strømmestiftelsen. Han var prosjektleder for omleggingen fra fullformat til tabloid for avisen Lindesnes, et arbeid som ble belønnet med sølv i designkonkurransen Årets avisside i Norden, i klassen for redesign. Har arbeidet fire år som webredaktør for Dyreparken.

Karl Philip Lund, .IXD

Karl Philip Lund, interaktiv markedsfører i .IXD
Han har en MBA i teknologi og innovasjon, og jobber med firmaer som Strømmestiftelsen, Dyreparken, Telenor, Storebrand, Apotek 1 og andre. Han er gjesteforeleser ved NTNU og var ansvarlig for Norwegian.no i perioden 2003-2005. I tillegg har arbeidet med e-postmarkedsføring for bl.a. Amazon.com og Microsoft. KP er en aktiv blogger på www.kuttisme.no, der han blogger om internettmarkedsføring, webanalyse og webutvikling.

Blogget om denne presentasjonen

Konverteringsrate Dyreparken

Martin Gjesdal, 21. september 2007 (Kjernedryss.no)